Goedkope stoffen bestellen

Goedkope stoffen bestellen doet u eenvoudig en snel bij de Stoffenkraam. Hier vindt u een groot assortiment goedkope stoffen. Deze stoffen zijn allemaal laag in prijs en hebben een maximale prijs van € 3,-. U kunt ook alle stoffen bekijken.

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Scherp geprijsde goedkope stoffen
Alle stoffen bij de Stoffenkraam zijn scherp geprijsd. Maar goedkopere stoffen dan de stoffen die u op deze pagina kunt vinden zijn er niet. Hier kunt u stoffen bestellen tot drie euro per meter.

Goedkope stoffen kopen online
De goedkope stoffen kunt u gebruiken voor het maken kleding, kinderkleding, hobby, decoratie of het maken van leuke interieur accessoires. Bestel de goedkope stoffen eenvoudig en snel in onze webshop. 

Grote voorraad
De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met goedkope stoffen. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen! Dit maakt het nog goedkoper.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Goedkope stoffen bestellen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Goedkope stoffen bestellen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: