Geruite wollen stof

Voor geruite wollen stoffen bent u bij De Stoffenkraam aan het juiste adres. Wollen ruiten stoffen zijn geschikt voor het maken van kleding. Bekijk hieronder het assortiment: 

Populaire toepassingenBlouse | Jurk | Kleding

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Wollen ruiten stoffen online kopen
De Stoffenkraam heeft veel geruite wollen stoffen op voorraad. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering bieden op uw bestelling. In de meeste gevallen heeft u het al de volgende dag al in huis. U kunt dan snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie van de wollen ruiten stoffen.

Bestel geruite wollen stof op maat
Wij bieden u de mogelijkheid om de geruite wollen stof op maat te bestellen. Dit kunt u doen door bij het plaatsen van een bestelling het aantal gewenste centimeters achter de komma te plaatsen. Bij ons heeft u geen afgeronde meters van de stof te bestellen. 

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Geruite wollen stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Geruite wollen stof kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: