Geruite wollen stof

Voor geruite wollen stoffen bent u bij De Stoffenkraam aan het juiste adres. Wollen ruiten stoffen zijn geschikt voor het maken van kleding. Bekijk hieronder het assortiment: 

Populaire toepassingenBlouse | Jurk | Kleding

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Wollen ruiten stoffen online kopen
De Stoffenkraam heeft veel geruite wollen stoffen op voorraad. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering bieden op uw bestelling. In de meeste gevallen heeft u het al de volgende dag al in huis. U kunt dan snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie van de wollen ruiten stoffen.

Bestel geruite wollen stof op maat
Wij bieden u de mogelijkheid om de geruite wollen stof op maat te bestellen. Dit kunt u doen door bij het plaatsen van een bestelling het aantal gewenste centimeters achter de komma te plaatsen. Bij ons heeft u geen afgeronde meters van de stof te bestellen. 

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Geruite wollen stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Geruite wollen stof kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: