Geruite stof

Geruite stof is geschikt voor het maken van keding. Denk bijvoorbeeld aan een blouse of rok. Ook onder de boerenbont stof en boerenbont ruit lakenkatoen vindt u stoffen met een ruitje. 

Bij de stoffenkraam vindt u een uitgebreid assortiment geruite stoffen

Populaire toepassingen: blouse, jurk, kleding

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, stretch stoffen

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
7190 Beoordelingen

alles gaat soepel en snel zoals het hoort...toppie...

20/04/2019
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Grote voorraad geruite stoffen
De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met geruite stoffen. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Geruite stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Geruite stof kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: