Gebreide stof

Wil je wel gebreide stof gebruiken maar geen zin om te breien? Geen enkel probleem met de gebreide stoffen van de Stoffenkraam.

Populaire toepassingen: kleding, shirt, jurk

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, rekbare stoffen

Toon filters

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
7328 Beoordelingen

snelle levering, hele mooie stof...

Hanneke 13/06/2019
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Groot en divers aanbod
De stoffenkraam heeft een groot aanbod gebreide stoffen. In ons assortiment treft u veel verschillende kleuren en patronen. De gebreide stoffen zijn met name geschikt als kledingstof. 

Gebreide stof per meter
Bij de Stoffenkraam kunt u gebreide stof per meter bestellen. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen. Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen.

Veel voorraad
95% van de stoffen is op voorraad. Bij de stoffenkraam kunt u gebreide stoffen kopen, bestel het eenvoudig in de webshop.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Gebreide stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Gebreide stof kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: