Fluweel stof

Fluweel kopen doet u bij de Stoffenkraam. De stoffen uit dit assortiment zijn fluweelachtige stoffen. 

Populair materiaal: Nicky velours

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Zachte fluwelen stoffen 
Fluweelzachte stoffen zijn zeer zachte stoffen. Heerlijk om te dragen. Door de zachtheid zijn stoffen van fluweel zeer comfortabel om te dragen in de koudere maanden. De stof leent zich ook goed om er een badjas mee te maken. 

Fluweel stof online kopen 
Bij De Stoffenkraam vindt u een breed assortiment van fluwelen stoffen online. Deze kunt u gemakkelijk en snel bestellen. Binnen enkele stappen heeft u, uw bestelling geplaatst. Omdat wij veel fluwelen stoffen op voorraad hebben, kunnen wij u een snelle levering bieden. In de meeste gevallen heeft u het de volgende dag al in huis.

Fluwelen stoffen op maat
Wij bieden u de mogelijkheid om uw fluwelen stof op maat te bestellen. Dit kunt u doen door bij het plaatsen van de bestelling, de gewenste centimeters achter de komma op te geven. Gewoonlijk hanteren wij fluweel stof per meter. Zo bespaart u kosten en een onnodige hoeveelheid aan fluwelen stof. 

 

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Fluweel stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Fluweel stof kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: