Goedkope fleece stof

Speciale selectie van ons assortiment fleece stoffen. Wel lekker zacht en comfortabel, maar dan voor de aantrekkelijkste prijzen.

Fleece als kledingstof
Als kledingstof is fleece uitermate populair. Iedereen heeft wel een lekkere fleece trui in de kast liggen voor de koude winteravonden. Heerlijk om daar iedere keer weer op bank mogen te kruipen. 

Fleece als decoratiestof
Daarnaast kent iedereen wel de fleecedekens. Met behulp van onze fleecestoffen maakt u eenvoudig een eigen fleecedeken. U heeft de keuze uit vele kleuren en ook prints. U creërt in een handomdraai een fleece naar geheel eigen smaak. 

Grote voorraad en snelle levering
Zoals u kan zien hebben wij een groot assortiment. Deze stoffen liggen op voorraad en zijn daardoor zeer snel te leveren. U hoeft dus nooit lang te wachten op onze stoffen, bestel eenvoudig online op onze webshop.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Goedkope fleece stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Goedkope fleece stof kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: