Flanel stoffen

Flanel stof is een populaire stof voor babykleding en bedovertrekken. Bij Stoffenkraam vindt u kleurrijk aanbod van flanel stoffen.

Populaire toepassingen: kleding, decoratie en aankleding, pyjama

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, zachte stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Maak uw eigen babykleding
Naast de effen kleur flanel in onze webshop hebben wij ook flanel met print. De flanel stoffen worden veel gebruikt op babykleding op maat te maken. 

Stof per meter
Bij de Stoffenkraam kunt u linnen stof per meter bestellen. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen. Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen.

Grote voorraad flanel
Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit veel verschillende flanel stoffen. 95% van de stoffen is op voorraad. Bij de stoffenkraam kunt u flanel stof kopen, bestel het eenvoudig in de webshop.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Flanel verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Flanel kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: