Hydrofiel stoffen

Hydrofiel stoffen vindt u bij De Stoffenkraam. Stoffen die hydrofiel zijn nemen vocht zeer goed op en zijn geheel van katoen. Hierdoor is de stof uitermate geschikt als bijvoorbeeld kussen of beddengoed. Bekijk hier het gehele assortiment:

Populaire toepassingen: Kussen | Aankleedkussen | Beddengoed

Populaire kleuren: Blauw | Roze | Grijs

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Hydrofiel stoffen, ideaal voor baby en kinderspullen

Hydrofiel stoffen zijn van een luchtige en zachte stof. Hierdoor zijn deze ideaal als het gaat om baby en kinderspullen. Daarnaast is de hydrofiel stof ook uitermate geschikt om gebruikt te worden op het gebied van damesmode en decoratie.

Hydrofiel stoffen kopen 

Hydrofiel stoffen koopt u snel en eenvoudig in onze webshop. Door onze grote voorraad kunnen wij u een snelle levering bieden. In de meeste gevallen heeft u het de volgende dag al in huis. Ideaal wanneer u snel aan de slag wilt met de hydrofiel stoffen.

Hydrofiel stoffen op maat

Bij ons is het mogelijk om de hydrofiel stoffen op maat te bestellen. Door bij het plaatsen van een bestelling het aantal gewenste centimeters achter de komma te plaatsen is dit mogelijk. Zo bespaart u op de kosten omdat u niet verplicht bent om hele meters af te nemen. 

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Hydrofiel stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Hydrofiel stoffen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Blijf hier op de hoogte van onze maatregelen.

  • Uitgebreid betaalgemak: