Stoffen per rol

Het is tegenwoordig ook mogelijk om hele rollen te kopen bij de stoffenkraam. Meer stof en een stuk voordeliger, handig wanneer u veel gebruik maakt van dezelfde stof!

 

Toon filters

Toepassingen

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
7353 Beoordelingen

Goede communicatie over de levering levering goed en zoals beschreven. Zal hier zeker weer bestellen....

Alie 25/06/2019
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Hele rol stof bestellen

Om een hele rol te bestellen, gaat u als volgt te werk. U kiest het gewenste product, normaal gesproken zou u invullen hoeveel meters stof u wenst. Echter, kunt u nu op de button “Hele rol bestellen?” klikken. Het aantal meters en de prijs van de gehele rol verschijnen nu. Vervolgens klikt u op bestel een rol, de rol zal dan aan uw winkelwagen worden toegevoegd!

Bepaal uw eigen afname

Mocht u toch niet zoveel stof nodig hebben, dan kunt u bij de stoffenkraam zelf bepalen hoeveel stof u wel nodig heeft. Bij het bestellen van de stof kunt u zelfs de cijfers tot achter de komma bepalen! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Stoffen per rol verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stoffen per rol kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: