Canvas stoffen

Canvas stoffen zijn soepele stoffen die voor veel toepassingen te gebruiken. Naast dat het een populaire kledingstof is zien we canvas ook veel terug als hobby en decoratiestof.

Populaire toepassingen: decoratie en aankleding, kleding, rok

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, stugge stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
2
2

Vele kleuren en vele toepassingen
U kunt canvas stoffen voor vele toepassingen kopen. In onze webshop vindt u canvas stoffen in alle kleuren. Hierdoor zijn de mogelijkheden van onze canvas stoffen ontelbaar.

Stof per meter
Bij de Stoffenkraam kunt u canvas stof per meter bestellen. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen. Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen.

Canvas stoffen kopen
Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit veel verschillende canvasstoffen. 95% van de stoffen is op voorraad. Bij de Stoffenkraam kunt u canvas stof kopen, bestel het eenvoudig in de webshop.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Canvas verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Canvas kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: