Broderie stoffen

Katoenen stof met fijn borduurwerk. De stoffen vallen erg soepel en zijn met name gewild voor baby kleding en beddengoed.

Populaire toepassingen: blouse, kleding, laagjes kleding

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, zachte stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Broderie stof per meter
Bij de Stoffenkraam kunt u linnen stof per meter bestellen. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen. Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen.

Veel voorraad
Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit verschillende Broderie stoffen. Vrijwel alle broderie stoffen zijn altijd op voorraad. Bij de stoffenkraam kunt u eenvoudig broderie stof kopen, bestel het in de webshop.

Spaar voor korting
Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode op.

Verzenden of afhalen
De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in Sliedrecht of op de markt in Capelle aan den Ijssel? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!
Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze fotogalerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

  • Uitgebreid betaalgemak: