Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Langharige en kortharige pluche stoffen
Als u op zoekt bent naar een pluche stof is het goed om van te voren bedenken of u zoekt naar langharige of kortharige pluche. Bij onze pluche stoffen staat aangegeven of deze lang of kort is. Zo voorkomen we dat u voor verrassingen komt te staan. 

Grote voorraad met snelle levering
Pluche stof kopen doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

Bepaal uw eigen afname pluche 
Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodige pluche stof kopen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Pluche verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Pluche kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: