Batist (dun katoen)

Batist stof is een dunne katoen stof. Batist vindt u veel verschillende kleuren in onze webshop.

Populaire toepassingen: beddengoed, kleding, tuniek

Populaire eigenschappen: luchtige stoffen, soepele stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Batist stof: luchtig en soepel
Door het dunne katoen is batist stof een heerlijk luchtige soepele stof. Batist stof leent zich voor diverse toepassingen. Het is bijvoorbeeld een populaire stof voor beddengoed, maar ook blousjes en jurkjes.  

Stof per meter
Bij de Stoffenkraam kunt u een stof per meter bestellen. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen. Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen.

Veel voorraad
95% van de stoffen is op voorraad. Bij de stoffenkraam kunt u linnen stof kopen, bestel het eenvoudig in de webshop. De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met batist stoffen. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Batist (dun katoen) verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Batist (dun katoen) kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: