Badstof

Badstof is een heerlijke zachte stof. Bij de Stoffenkraam vindt u een uitgebreid aanbod van badstof in verschillende kleuren. 

Populaire toepassingen: aankleedkussen, kledingstoffen, babycapestoffen 

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, zachte stoffen

Toon filters

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
7748 Beoordelingen

snel ,netjes verpakt...

marga van zessen 19/02/2020
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
4Volgende
4Volgende

Badstof voor diverse toepassingen
De speciale zachte structuur van de stof zorgt ervoor dat de stof geschikt is voor het bekleden van een aankleedkussen, het maken van omslagdoeken, babycapes of handdoeken.

Goede vochtopname
Badstof is een geweven stof. Door de manier van weven met de vele lussen is de stof in staat om veel vocht op te nemen. Daarom kunnen er ook handdoeken van gemaakt worden. Het is dan wel belangrijk dat de gebruikte grondstof ook makkelijk vocht opneemt, bijvoorbeeld katoen.

Grote voorraad
De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met badstoffen. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen!

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Badstof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Badstof kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: