De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega's parttime of als oproepkracht. Interesse? Mail voor meer info naar info@destoffenkraam.nl

Wollen stof

Wollen stoffen zijn stoffen die over het algemeen zeer zacht en prettig aanvoelen. Naast dat de stof lekker zacht is houdt het ook heel goed warmte vast. Hierdoor wordt wollen stof vaak gebruikt voor jassen, blazers en pakken. De stof is lekker zacht en houdt de warmte goed vast. Bekijk ons assortiment aan wollen stoffen:

Populaire toepassingen: Vest | Rok | Jas(je)
Populaire kleuren: Bruin | Blauw | Groen | Grijs

Lees meer..

arrow_right Prijs

0
23.95
 

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12361 beoordelingen
Goede kwaliteit, goede info en snelle levering
Marlies
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Nooteboom stoffen

Wollen stof - Gekookte wol - beige - 4578-052

 
Nooteboom stoffen

Wollen stof - Gekookte wol - lila - 4578-045

 
Nooteboom stoffen

Wollen stof - Gekookte wol - oker - 4578-037

 
Nooteboom stoffen

Wollen stof - Gekookte wol - donkergrijs/bruinig - 4578-168 OP=OP

 
Nooteboom stoffen

Wollen stof - Gekookte wol - donkergroen - 4578-027

 
Nooteboom stoffen

Wollen stof - Gekookte wol - groen - 4578-025

 
Nooteboom stoffen

Wollen stof - Gekookte wol - bruin - 4578-053

 
Polytex stoffen

Wollen stof - wolmix - zwart/ecru - 433021-10

3Volgende

Eigenschappen van wollen stof

Wollen stof is beschikt over de eigenschap dat de stof warmte goed kan isoleren. Daarnaast kan deze stof veel vocht vasthouden zonder daarbij vochtig aan te voelen. Wollen stoffen hebben van nature een hoge elasticiteit en grote buigsterkte waardoor wollen stoffen zich goed om een lichaam kunnen vormen.

 

Wollen stoffen in de koude maanden

Door de bovenstaande eigenschappen zijn wollen stoffen uitermate geschikt voor in de koudere maanden. De stof wordt dan ook veel gebruikt voor jassen, truien, vesten, pakken en shawls. Daarnaast worden wollen stoffen ook gebruikt voor het bekleden van de zittingen van een bank of andere meubels. Deze stof biedt dus voldoende mogelijkheden om mee aan de slag te gaan.

Wollen stoffen online kopen

Wollen stoffen kopen doet u online op DeStoffenkraam.nl. In onze online stoffenwinkel vindt u een breed assortiment aan wollen stoffen. Uw favoriete wollen stoffen kunt u snel en eenvoudig bestellen door de gewenste stoffen in uw winkelwagen te plaatsen. Binnen enkele stappen is uw bestelling geplaatst.

Ruime voorraad aan wollen stoffen

De Stoffenkraam heeft een ruime voorraad aan wollen stoffen. Hierdoor kunnen de bestelde stoffen snel worden geleverd. U kunt dan snel aan de slag om met uw bestelde stoffen uw eigen creatie te maken.

Wollen stoffen op maat

Bij ons bent u niet verplicht om de wollen stoffen per meter te bestellen. U kunt bij het maken van de bestelling het aantal centimeter achter de komma invullen. Hierdoor ontvangt u de gewenste wollen stof op maat. Te veel betalen voor stof die u niet nodig heeft, is dus niet nodig.

Spaar voor extra korting op Wollen stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Wollen stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Wollen stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Wollen stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Wollen stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Wollen stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash