De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega's parttime of als oproepkracht. Interesse? Mail voor meer info naar info@destoffenkraam.nl

Schuimrubber

Schuimrubber, het veelzijdige en duurzame materiaal dat in veel verschillende industrieën wordt gebruikt. Of u nu op zoek bent naar schuimrubber voor uw meubels, verpakkingen, of hobbyprojecten, wij hebben wat u nodig heeft.

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12347 beoordelingen
Duidelijke website, veel keuze en snelle levering. Goede kwaliteit stof.
A Theelen
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Overige merken stoffen

Schuimrubber zitvlak kwaliteit

 
Overige merken stoffen

Schuimrubber rugvlak kwaliteit 4 cm dik

Schuimrubber voor elke toepassing

Ons schuimrubber is verkrijgbaar in een dikte van 4 cm en breedte van 1,20 m. Of u nu op zoek bent naar een zacht kussen voor uw bank, een stevige verpakking voor uw producten, of een flexibel materiaal voor uw knutselwerk, wij hebben de juiste oplossing voor u. Bestel vandaag nog schuimrubber bij De Stoffenkraam en ontdek de vele voordelen van dit duurzame en veelzijdige materiaal.

Schuimrubber van hoge kwaliteit

Ons schuimrubber is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Het is bestand tegen slijtage, scheuren en vervorming, waardoor het ideaal is voor gebruik in zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen. Bovendien is ons schuimrubber gemakkelijk te bewerken, zodat u het kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Advies op maat voor uw project

Of u nu aan een groot of klein project begint, of als u nog advies nodig heeft, wij bieden een uitstekende klantenservice en snelle levering. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste product voor uw toepassing en om eventuele vragen te beantwoorden.

Spaar voor extra korting op  Schuimrubber

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Schuimrubber verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Schuimrubber met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Schuimrubber tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Schuimrubber kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u  Schuimrubber kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash