De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Naaipatronen

Heeft u hulp nodig bij het maken van de kleding of het kiezen van de juist patronen? Hieronder vindt u een groot aantal verschillende naaipatronen magazines en boeken. 

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12444 beoordelingen
Tolle Stoffe, schnelle Lieferung und sehr Kundenfreundlich
Jeanette
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Naaipatronen

It's a fits 1091: herenpatroon outdoor jack

 
Overige merken fournituren

Abacadabra patroon 197: jasje, broek

 
Overige merken fournituren

It's a fits 1095: jas

 
Overige merken fournituren

It's a fits 1096: jurkje

 
Overige merken fournituren

It's a fits 1097: tuniek

 
Naaipatronen

It's a fits 1120: jack en broek

 
Overige merken fournituren

It's a fits 1121: positiebroek (tregging en chino)

 
Overige merken fournituren

Abacadabra patroon 194: jack, shirt, broek

 
Overige merken fournituren

Abacadabra patroon 195: jurkje

 
Polytex stoffen

Abacadabra patroon 196: onesie

 
Overige merken fournituren

Abacadabra patroon 200: shirt, salopet

 
Overige merken fournituren

I love rokjes & broeken OP=OP

 
Overige merken fournituren

Abacadabra patroon 204: sweat, shirt, short

 
Overige merken fournituren

Abacadabra patroon 184: tuniek, tas

 
Overige merken fournituren

Abacadabra patroon 185: blouse, broek

....  12

Zelf uw eigen kleding maken

Zelf uw eigen kleding maken is natuurlijk superleuk. Wij kunnen begrijpen dat u wel wat vraagtekens heeft bij hoe u uw nieuwste jurk of kinderkleding moet maken. Om u hierbij te helpen bieden wij u verschillende boeken en tijdschriften over naaipatronen. Naaipatronen zijn een soort bouwtekeningen voor uw volgende project. Ideaal toch?

Naaipatronen kiezen

Heeft u de keuze gemaakt welk kledingstuk u wilt gaan maken? Dan is het tijd voor de volgende stap namelijk de keuze van de naaipatronen. Het is aan te raden om niet gelijk in het diepe te springen en te beginnen met naaipatronen voor beginners. Zo kunt u eerst wennen en met vertrouwen beginnen aan een moeilijker naaipatroon.  
 

Naaipatronen voor jurken

Bent u op zoek naar naaipatronen voor uw nieuwste jurk? Dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot aantal boeken en tijdschriften speciaal voor jurken. Zo kunt u gemakkelijk uw nieuwste galajurk of zomerjurk maken. Volledig naar uw wensen en uniek.

Naaipatronen voor kinderkleding

Wil u uw kinderen of kleinkinderen unieke zelfgemaakte kleding geven? Dit kan heel gemakkelijk met de naaipatronen voor kinderkleding. Wij bieden tijdschriften en boeken vol leuke nieuwe ideeën voor kinderkleding. U hoeft alleen nog maar de juiste stof te kiezen en u kunt beginnen.

Wat heeft u nodig voor het patroon?

Een patroon zegt veel maar niet genoeg. Welke benodigdheden heeft u namelijk nodig om het patroon te maken tot het gewenste eindresultaat. Veel kunt u zelf kiezen, maar er wordt vaak wel bij het patroon genoemd welke stoffen het meest geschikt zij. De patronen bestaan meestal uit een patroontekening met daarbij de benodigde materialen. Kan bijna niet misgaan toch?

Tip 1: Bepaal de juiste maat

Een van de belangrijkste dingen bij het gebruik van naaipatronen is het bepalen van de juiste maat. Het kan namelijk zijn dat door het model van het naaipatroon de maten niet volledig overkomen met de normale kledingmaten. Meet daarom goed de maten op voordat u gaat beginnen.

Tip 2: Markeer de lijnen

Na het bepalen van de juiste maat is tip 2 het markeren van de lijnen. Vouw het vel van het naaipatroon uit elkaar. Kies vervolgens de lijnen die passen bij uw maat en markeer deze met een duidelijk kleur stift. Zo heeft u een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe project eruit gaat zien.
 

Tip 3: Trek de lijnen over op patroonpapier

Nu u de juiste lijnen heeft gemarkeerd kunt u ze gaan overtrekken op patroonpapier. De lijnen staan over elkaar op het naaipatroon. Trek deze lijnen wel naast elkaar over op het patroonpapier. Let daarbij ook op dat u alle tekens overneemt die bijvoorbeeld aanlegpunten of plooien markeren.

Tip 4: Knip de patronen uit en speld ze vast

Knip vervolgens het overgetrokken gedeelte uit en leg dit over de gekozen stof. Speld vervolgens alle onderdelen vast op de stof. Let hierbij wel op dat u zo min mogelijk stof verbruikt. Het is namelijk zonde om onnodig veel stof te gebruiken. Knip vervolgens de stof uit en u kunt aan de slag!

Naaipatronen kopen

Naaipatronen online kopen doet u bij de Stoffenkraam. Bestel snel en eenvoudig de patronen in onze webshop. Vaak heeft u de door u gewenste naaipatroon al de volgende dag in huis. Deze snelle levering kunnen wij u garanderen omdat veel naaipatronen op voorraad zijn bij ons.

 

Bekijk Naaipatronen in onze Winkel

Bent u op zoek naar een fysieke winkel voor uw naaipatronen? Onze stoffenwinkel in Sliedrecht biedt een uitgebreide selectie van naaipatronen. Ontdek onze gespecialiseerde collectie en ontvang deskundig advies in onze winkel voor uw specifieke behoeften. Bezoek onze stoffenwinkel in Sliedrecht voor meer mogelijkheden.

Spaar voor extra korting op Naaipatronen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Naaipatronen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Naaipatronen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Naaipatronen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Naaipatronen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Naaipatronen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash