De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Kerst organza stoffen

Organza is een zeer populaire kerststof, zowel voor kleding als aankleding en zelfs inpakmateriaal. Bij de Stoffenkraam vindt u de mooiste organza kerststoffen. 

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12394 beoordelingen
Goede ervaring, ik had de stof snel nodig. Had het als opmerking erbij gezet. Werd zelfs savonds gebeld voor...
Monique
Aantal tonen:
 

Kerst tafelkleed en lopers van organza
Met de feestdagen wilt iedereen uiteraard een uitgebreid opgemaakte tafel om de echte kerstsfeer uit te stralen. Creeër uw eigen sprookjesachtige kerst met een tafelkleed of loper van organza. Deze maken iedere tafel bijzonder.

Bestel de gewenste maat
Bij ons bestelt u eenvoudig de gewenst maat. Het is mogelijk om tot op de centimeter nauwkeurig af te nemen. Na uw bestelling knippen wij de stof op de gewenste maat en sturen het u op.

Grote voorraad en een snelle levering
De stoffen uit onze webshop hebben wij op voorraad liggen. Dit zorgt ervoor dat uw bestelde stoffen zeer snel binnen zullen zijn. In de meeste gevallen zal u de bestelling een dag na plaatsing ontvangen. 

Spaar voor extra korting op Kerst organza stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Kerst organza stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Kerst organza stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Kerst organza stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Kerst organza stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Kerst organza stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash