Toon filters

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
7618 Beoordelingen

zeer tevreden over kwaliteit en levering...

Mieke 02/12/2019
KiyOh
 

Stenzo stoffen

Stenzo stoffen een merk voor stoffen dat gevestigd is in Weesp. Elk seizoen zorgt Stenzo stoffen dat er een nieuwe collectie op de markt is. De stoffenkraam biedt meer dan 600 Stenzo stoffen!

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
 ....   39Volgende
 ....   39Volgende

Kenmerken voor Stenzo stoffen

Het doel van Stenzo Stoffen is om nieuwe designs en motieven te ontwikkelen, meerdere keren per jaar. Op deze manier willen ze ervoor zorgen dat hun klanten ook echt klanten blijven. Wereldwijd verkopen ze het meest katoen stoffen en de productie van de stoffen vindt plaats in Europa! De stoffen staan dan ook bekend om de vele verschillende prints en de hoge kwaliteit.

Bepaal uw eigen afname

Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf aangeven hoeveel KnipIdee stof u wilt hebben tot de cijfers achter de komma! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Stenzo stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stenzo stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: