Toon filters

Toepassingen

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
7521 Beoordelingen

Sbel geleverd...

Anneke 08/10/2019
KiyOh
 

Nooteboom stoffen

Nooteboom stoffen heet ook wel Nooteboom Textiles. Met 165 jaar lange ervaring hebben zij wijsheid en inzicht in de sector en wordt er altijd gekeken naar de trends! De stoffenkraam biedt een ruim assortiment aan van Nooteboom stoffen.

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
 ....   144
 ....   144

Kenmerken voor Nooteboom stoffen

Nooteboom is 165 jaar geleden begonnen in Tilburg als een kleine herenkleding winkel. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de textielbranche. De normen en waarden van het bedrijf zijn in al deze tijd nog niet verandert: loyaliteit, betrokkenheid, eerlijkheid en vertrouwen staan voorop. Nooteboom is continu bezig met het zoeken naar de nieuwste trends.

Bepaal uw eigen afname

Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf aangeven hoeveel KnipIdee stof u wilt hebben tot de cijfers achter de komma! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Nooteboom stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Nooteboom stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: