Toon filters

Toepassingen

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
8251 Beoordelingen

Goede levering...

MB 05/07/2020
KiyOh
 

KnipIdee stoffen

KnipIdee is een merk voor stoffen, sinds 1975 bestaan het bedrijf en wordt het assortiment ieder jaar uitgebreid. De stoffenkraam biedt een uitgebreid aanbod van KnipIdee stoffen.

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
 ....   33 ....   
 ....   33 ....   

Kenmerken voor KnipIdee

KnipIdee is gevestigd in Weesp en heeft al ruim 40 jaar ervaring in mode en stoffen. De huidige voorraad bij KnipIdee is 6 miljoen meter aan stoffen, waardoor wij de stof ook altijd op voorraad hebben. KnipIdee ontwerpt ieder seizoen nieuwe stoffen, met behulp van de styling teams binnen het bedrijf is KnipIdee in staat om de laatste trends te volgen. KnipIdee biedt naast de seizoensproducten ook een standaardassortiment van ruim 600 stoffen.

Bepaal uw eigen afname

Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf aangeven hoeveel KnipIdee stof u wilt hebben tot de cijfers achter de komma! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

KnipIdee stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u KnipIdee stoffen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: