Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
6880 Beoordelingen

Super goede service! Ik vroeg of ze konden helpen bij het kijken voor hij passende biasband. Kreeg ik een bericht terug dat ze me 2 stukjes hadden opgestuurd zodat ik zelf kon kijken wat het mooiste was. Echt super. Ga binnenkort een bestelling maken. Zodat ik mijn eigen dekens kan maken voor in mijn schoonheidsalon....

Sandra 14/01/2019
KiyOh
 

Dapper stoffen

De Dapper stoffen is een serie van Nooteboom stoffen. Ieder jaar brengen ze een paar nieuwe collecties uit. De stoffen zijn altijd van hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van Nooteboom.

Bekijk hier ons aanbod dapper stoffen en bestel uw stoffen eenvoudig bij de Stoffenkraam online.

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Dapper stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Dapper stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: