Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
7479 Beoordelingen

Snelle levering ....

Janneke 14/09/2019
KiyOh
 

De Stoffenkraam

  • Super scherpe prijzen
  • Wekelijks nieuwe stoffen
  • Spaarkaart voor extra korting
  • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE.
  • 2 winkels in Nederland

Bekijk alle stoffen

Merkstoffen

Bij de Stoffenkraam kunt u terecht voor de mooiste merkstoffen. Het zijn merkstoffen van een goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Zelf kleding maken
De merkstoffen van de onderstaande merken kunt u gebruiken om zelf kleding te maken. Zelf kleding maken geeft voldoending want het is leuk om creatief bezig te zijn. Natuurlijk is er veel meer te maken van stof. Bekijk alle stof toepassingen

Populaire merkstoffen
De volgende merken zijn populaire stoffen: Stenzo stoffen, Polytex stoffen, Nooteboom stoffen, KnipIdee stoffen, Dapper stoffen en Diverse merkstoffen.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Merkstoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Merkstoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: