Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
8340 Beoordelingen

Prima...

Patricia 16/09/2020
KiyOh
 

De Stoffenkraam

  • Super scherpe prijzen
  • Wekelijks nieuwe stoffen
  • Spaarkaart voor extra korting
  • Gratis verzending vanaf 75,- in NL
  • 2 winkels in Nederland

Bekijk alle stoffen

Merkstoffen

Bij de Stoffenkraam kunt u terecht voor de mooiste merkstoffen. Het zijn merkstoffen van een goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Zelf kleding maken
De merkstoffen van de onderstaande merken kunt u gebruiken om zelf kleding te maken. Zelf kleding maken geeft voldoending want het is leuk om creatief bezig te zijn. Natuurlijk is er veel meer te maken van stof. Bekijk alle stof toepassingen

Populaire merkstoffen
De volgende merken zijn populaire stoffen: Stenzo stoffen, Polytex stoffen, Nooteboom stoffen, KnipIdee stoffen, Dapper stoffen en Diverse merkstoffen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Merkstoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Merkstoffen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Blijf hier op de hoogte van onze maatregelen.

  • Uitgebreid betaalgemak: