De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar een leuke collega voor in onze winkel in Sliedrecht voor de zaterdagen en oproepbaar, meer uren/dagen in overleg is ook mogelijk.... info@destoffenkraam.nl

Cupro stoffen

Bent u op zoek naar een alternatief voor zijde? Bekijk dan ons assortiment Cupro stoffen in het overzicht hieronder.

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
10939 beoordelingen
Maandag besteld, dinsdag in huis
M Dijkstra
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - donkerblauw - 0797-600

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - bruin - 0797-098

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro licht - oudblauw - 0797-630

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - aqua - 0797-322

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - grijs - 0797-950

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - oker - 0797-570

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - terra - 0797-445

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - ecru - 0797-020

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - poederroze - 0797-820

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - zwart - 0797-999

 
KnipIdee stoffen

Polyester stof - Cupro - lichtbeige - 0797-178

Waar komen cupro stoffen vandaan? 

Cupro stoffen zijn een duurzaam alternatief voor zijde en worden al meer dan 85 jaar geproduceerd in Japan. De stof wordt gebruikt van een afvalproduct van de katoenproductie en is hierdoor erg duurzaam. Dit maakt van cupro stoffen een stof met een geschiedenis en een ideale stof voor mensen die een milieubewuste keuze willen maken.

 

Wat zijn cupro stoffen?

Cupro stof is een kunstmatig geproduceerd textiele stof. Cupro wordt gemaakt van natuurlijke materialen die door een chemisch proces omgezet worden tot cupro stoffen. Desondanks is cupro stof volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dit maakt de stof goed voor het milieu.

Tips voor onderhouden cupro stoffen

Cupro stoffen zijn perfect voor het maken van de mooiste kledingstukken. Deze kledingstukken wilt u natuurlijk een zo lang mogelijk levensduur geven. Om dit te realiseren is het juist onderhouden van cupro stof cruciaal. Hierbij een aantal tips

 • Wassen, was op een fijn wasprogramma van maximaal 30 graden.
 • Drogen, mag niet in de droger en kunt u het beste uithangen om te laten drogen.
 • Strijken, kan gestreken worden mits dit niet op een te hoge temperatuur wordt gedaan.

 

Toepassingen voor cupro stoffen

Voordat u cupro stof gaat kopen wilt u natuurlijk wel weten wat u ermee kunt maken. Cupro stof wordt vooral gebruikt als voeringstof voor jassen. Daarnaast kunnen cupro stoffen ook gebruikt worden voor het maken van tops, bloesjes, jurken en andere luxe kleding. Dit komt doordat de stof een luxe uitstraling heeft en altijd glanst.

 

Cupro stoffen kopen per meter

Om verspilling te voorkomen geven we u de optie om uw nieuwe cupro stof per meter te kopen. Zo heeft u precies genoeg stof voor uw creatie en blijft u niet onnodig met een overschot zitten.

Cupro stoffen in verschillende kleuren

Wij bieden u cupro stoffen in verschillende kleuren. Bent u op zoek naar een specifieke kleur voor een nieuwe galajurk of blouse? Selecteer dan de juiste kleur en filter gemakkelijk op de kleur die u wilt. Zo weet u zeker dat u cupro stof koopt die voldoet aan uw verwachtingen.

 

Cupro stoffen kopen met korting

Voordeel is natuurlijk altijd leuk. Naast onze scherp geprijsde cupro stoffen bieden we u extra voordeel in de vorm van een spaarkaart. Zo spaart u bij elke aankoop gemakkelijk punten. Hierdoor wordt uw volgende project nog voordeliger!

Uw nieuwste cupro stoffen snel geleverd

Door onze grote voorraad stoffen kunnen we uw nieuwe cupro stof snel leveren. In de meeste gevallen worden de bestelde stoffen de dag erna al bezorgd. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk aan de slag met uw gekochte cupro stoffen.

 

Vragen over onze cupro stoffen?

Heeft u nog vragen over de cupro stoffen in ons assortiment? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag de juiste stof uit te kiezen en geven u tips hoe u het beste met deze stof kunt werken. Zo wordt uw volgende project gegarandeerd een succes.

Spaar voor extra korting op Cupro stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Cupro stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Cupro stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Cupro stoffen tot op de centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Cupro stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op de centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 125 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,25 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Cupro stoffen kopen in verschillende kleuren. 

 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • PayPal
 • Mister Cash
 • Visa
 • Master Card
 • Maestro
 • Cash