De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar een leuke collega voor in onze winkel in Sliedrecht voor de zaterdagen en oproepbaar, meer uren/dagen in overleg is ook mogelijk.... info@destoffenkraam.nl

Plan hier uw route

Vul uw eigen adres in bij het start/beginpunt, het eindpunt is Stationsweg 27, 3362 HA in Sliedrecht.

http://route.anwb.nl/


Wanneer u komt vanuit de richting Gorinchem/Utrecht, A15 afslag Sliedrecht-Oost, rotonde 3/4, vervolgens links dijk volgen, 2e mogelijkheid (na ongeveer 1 km. dijk) rechts naar beneden dan komt u op de Rembrandtlaan, deze tot het einde van de weg volgen. Daarna neemt u op de rotonde de derde afrit. U ziet dan aan uw linkerhand "De Stoffenkraam".


Vanuit de richting Rotterdam / Dordrecht, A15 afslag Sliedrecht-Oost, bovenaan de afrit rechtsaf, vervolgens dijk volgen, 2e mogelijkheid (na ongeveer 1 km. dijk) rechts naar beneden dan komt u op de Rembrandtlaan, deze tot het einde van de weg volgen. Daarna neemt u op de rotonde de derde afrit. U ziet dan aan uw linkerhand "De Stoffenkraam".

 

Auto

Sliedrecht ligt direct aan de A15 tussen Gorinchem en Papendrecht en is prima bereikbaar met de auto.

Natuurlijk kunt u ook voor een toeristische route kiezen, bijvoorbeeld vanaf Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam over de dijk of door de Alblasserwaard. Autoveren zijn er bij Kinderdijk-Krimpen aan de Lek en Schoonhoven-Gelkenes (beide over de Lek).

Parkeren in Sliedrecht is gratis.

 

Trein

Het station van Sliedrecht heeft een directe treinverbinding (doorgaans 2 keer per uur) met Gorinchem/Geldermalsen en Dordrecht.

 

Bus

Per bus is Sliedrecht bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem. Er rijdt een Qliner tussen Utrecht en Dordrecht.

Vanuit Groot-Ammers rijdt er een buurtbus naar Sliedrecht (via Nieuwpoort, Goudriaan, Ottoland, Brandwijk, Bleskensgraaf en Wijngaarden. Ook vanuit Meerkerk kunt u (via Noordeloos, Goudriaan, Ottoland, Brandwijk, Bleskensgraaf en Wijngaarden) met de buurtbus naar Sliedrecht.


Binnen Sliedrecht kunt u gebruik maken van de stadsdienst.

 

Waterbus

Met de Waterbus vanuit Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht is Sliedrecht ook te bereiken.
In de zomer kunt u Sliedrecht per waterbus vanuit Gorinchem, Oud Beijerland en Schoonhoven bereiken.
Vanuit Roterdam kunt u de Fast Ferry nemen en in Dordrecht overstappen op de Waterbus naar Sliedrecht.

 

Stoffen updates

Mis de aanbiedingen en leuke tips niet. Schrijf u in:

Naam*
Uw E-mail*
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash