De Stoffenkraam

 • Super scherpe prijzen
 • Wekelijks nieuwe stoffen
 • Spaarkaart voor extra korting
 • Gratis verzending vanaf 50,- in NL, BE en DE.
 • 5 winkels in Nederland

Bekijk alle stoffen

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
5105 Beoordelingen

Snelle levering...

elke 24/05/2017
KiyOh
 

Bezorgen en levertijd

Op deze pagina vindt u informatie over:
- Verzendkosten
- Bezorgen
- Indien u niet thuis bent
- Levertijd
- Ander bezorgadres
- Afhalen


VERZENDKOSTEN

 • Binnen Nederland: gratis verzending boven 50,- 
  Onder de 50 euro zijn de verzendkosten € 3,85 als uw bestelling door de brievenbus past. Als dat niet zo is zijn de verzendkosten (ongeacht het gewicht) € 6,95.
 • Buiten Nederland (International orders)
  De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 6,95, bij een grote hoeveelheid kan dit eventueel iets verhoogd worden. Voor overige EU landen zijn de verzendkosten 17,50 en buiten EU vanaf 25,00 (mochten het grote hoeveelheden zijn kunnen de verzendkosten afwijken).

 


BEZORGEN

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Wij streven ernaar om uw bestelling dezelfde dag te versturen of de dag erna, of PostNL het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen maar dat is in de meeste gevallen wel het geval.

 


INDIEN U NIET THUIS BENT

Als u niet thuis bent wordt uw bestelling bij de buren afgeleverd. Mocht u dat niet willen, kunt u dat aangeven bij stap 2 in het bestelproces (in het opmerkingenveld).

Als een pakketje niet bij de buren mag worden afgeleverd dan laat de postbode een briefje voor u achter. Het pakket wordt dan nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Bent u dan weer niet thuis, dan wordt het pakket op het dichtbijzijnde postkantoor voor u afgegeven. U krijgt dan een briefje in de bus met de melding dat u de bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen.

De bezorgtijden van PostNL zijn als volgt:

 • Eerste bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur.
 • Tweede bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag niet (dit wordt maandag).

 


LEVERTIJD

 • De volgende dag verzonden (indien op voorraad en direct betaald)
  Wij streven er naar om uw bestelling dezelfde dag te versturen of de dag erna, of PostNL het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen maar in de meeste gevallen is dit wel zo.
 • Levertijd bij eenmalige machtiging (indirecte betaling)
  Bij eenmalige machtiging wordt de bestelling (bij hoge bedragen) na de storneringsperiode verzonden.
 • Bezorging op zaterdag
  Onze vervoerder (PostNL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.
 • Bestelling is nog niet binnen
  De Stoffenkraam doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. De levertijd is mede afhankelijk van de gekozen betaalmethode en de aanwezige voorraad. Mocht u vragen hebben over uw bestelling neem dan even contact met ons op.

 


ANDER BEZORGADRES
 
De Stoffenkraam maakt het mogelijk om op elk gewenst adres uw bestelde producten af te leveren. U vult namelijk tijdens de bestelling uw eigen adres in en een gewenst afleveradres.

 


AFHALEN
 
U kunt uw bestelling via onze website doen en vervolgens afhalen in de winkel in Sliedrecht of op de markt in Capelle aan de IJssel. Dit kunt u aangeven bij stap 3 in het bestelproces (Betaal- en aflevermethode).