De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega's parttime of als oproepkracht. Interesse? Mail voor meer info naar info@destoffenkraam.nl

Bezorgen en levertijd

Op deze pagina vindt u informatie over:
Updates in verband met het coronavirus
Verzendkosten
- Bezorgen
- Indien u niet thuis bent
- Levertijd
- Ander bezorgadres
- Afhalen


 UPDATES IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS

Nederland:

- Meerdere DHL-punten zijn gesloten, maken de keuze om te gaan sluiten of hebben gewijzigde openingstijden. Is uw bestelling onderweg naar een gesloten locatie?  Dan probeert DHL het bij een ander punt af te geven. Hierover wordt u geïnformeerd.

- Het aantal contactmomenten tussen DHL-punten en bezorgers is verminderd, Hierdoor kan het zo zijn dat uw bestelling langer onderweg naar of vanaf een DHL-punt. U wordt geïnformeerd zodra het pakket is afgeleverd bij het gekozen DHL-punt. 

België:

- Een overgroot deel van de PostNL-punten in België zijn gesloten. Hierdoor is het ophalen en wegbrengen van uw pakket bij een PostNL-punt komen te vervallen. 

Ons advies:

- Gezien de bovenstaande getroffen maatregelen, adviseren wij u om te kiezen voor thuis bezorging.


VERZENDKOSTEN

 • Binnen Nederland en naar Duitsland en Belgïe:  
  Bij een bestelbedrag onder de € 75 zijn de verzendkosten (ongeacht het gewicht) € 7,95. Boven de € 75,- zijn de verzendkosten gratis.
 • Verzendkosten voor België en Duitsland zijn (ongeacht het gewicht) 7,95 
 • Brievenbuspost binnen Nederland
  Onder de 75 euro zijn de verzendkosten € 3,85 als uw bestelling door de brievenbus past.
 • Overige landen (Internationale orders)
  Voor overige EU landen zijn de verzendkosten € 21,50 en buiten EU vanaf € 25,00 (mochten het grote hoeveelheden zijn dan kunnen de verzendkosten afwijken).

BEZORGEN

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL en in België met PostNL. Wij streven ernaar om uw bestelling dezelfde dag te versturen, of de bezorgdienst het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen maar dat is in de meeste gevallen wel het geval. Via de track & trace die u per e-mail ontvangt kunt u uw bestelling volgen. 


INDIEN U NIET THUIS BENT

Als u niet thuis bent, wordt uw bestelling bij de buren afgeleverd. Mocht u dat niet willen, kunt u dat aangeven bij stap 2 in het bestelproces (in het opmerkingenveld).

Als een pakketje niet bij de buren mag worden afgeleverd dan laat de postbode een briefje voor u achter. Het pakket wordt dan nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Bent u dan weer niet thuis, dan wordt het pakket op het dichtsbijzijnde postkantoor afgegeven. U krijgt dan een briefje in de bus met de melding dat u de bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen.


LEVERTIJD

 • Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad en direct betaald)
  Wij streven er naar om uw bestelling dezelfde dag te versturen, of DHL het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen maar in de meeste gevallen is dit wel zo.
 • Levertijd bij eenmalige machtiging (indirecte betaling)
  Bij eenmalige machtiging wordt de bestelling (bij hoge bedragen) na de storneringsperiode verzonden.
 • Bezorging op zaterdag
  Onze vervoerder (DHL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.
 • Bestelling is nog niet binnen
  De Stoffenkraam doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. De levertijd is mede afhankelijk van de gekozen betaalmethode en de aanwezige voorraad. Mocht u vragen hebben over uw bestelling neem dan even contact met ons op.

ANDER BEZORGADRES
 
De Stoffenkraam maakt het mogelijk om op elk gewenst adres uw bestelde producten af te leveren. U vult namelijk tijdens de bestelling uw eigen adres in en een gewenst afleveradres. 

AFHALEN
 
U kunt uw bestelling via onze website doen en vervolgens afhalen in de winkel in Sliedrecht. Dit kunt u aangeven bij stap 3 in het bestelproces (Betaal- en aflevermethode).
Stoffen updates

Mis de aanbiedingen en leuke tips niet. Schrijf u in:

Naam*
Uw E-mail*
 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • PayPal
 • Mister Cash
 • Visa
 • Master Card
 • Maestro
 • Cash