De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Haak- en breiboeken

Heeft u hulp nodig met uw volgende creatieve uiting? Denk eens na over het gebruiken van wol. Onze wol voelt heerlijk zacht aan en is dus perfect als cadeau. Creëer unieke projecten met kleurrijke en feestelijke designs. Of u nu op zoek bent naar klassieke of trendy ontwerpen. Laat u inspireren door onze selectie haakboeken en breiboeken!

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12444 beoordelingen
Tolle Stoffe, schnelle Lieferung und sehr Kundenfreundlich
Jeanette
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Overige merken fournituren

Je Eigen Accessoires Haken 9789058772183

 
Overige merken fournituren

Woolytoons Pop-Ups Haken 9999-0494

 
Overige merken fournituren

Klein Haakgeluk 9789462501294

 
Overige merken fournituren

Jookz Haak Bookazine 9999-8423

 
Overige merken fournituren

Dierendasjes Haken 9999-0579

 
Overige merken fournituren

Wintertijd Creatief Boek 9789043916288

 
Overige merken fournituren

Het Grote Babyhaakboek 9999-1763

 
Overige merken fournituren

Winters Haken 9999-2340

 
Scheepjeswol

Yarn scheepjes Wadden nr. 13

2Volgende

Niet zo eng als het lijkt

Bent u een beginner? Of nog niet begonnen? Een haakpatroon of breipatroon kan intimiderend overkomen, maar u kunt dit! Even het nieuwe haakboek of breiboek doorbladeren, het patroon erbij houden, leuke wol uitkiezen en beginnen. Het mooie aan wol is dat u makkelijk weer terug kunt gaan naar de plek waar u een fout heeft gemaakt. De roeien weer oppakken en vanaf dat punt opnieuw proberen. Breien is vergevend, en daardoor een rustgevende hobby. Haken is een uitdaging, waarbij u snel ontdekt dat dit toch niet zo lastig is als het lijkt.

Modern, hip, en trendy

Wilt u haken en breien weer herontdekken? U bent hier op het juiste adres! Als een sjaal niet bij uw stijl past, wat dacht u van een omkeerbare knuffel? Deze kunt u binnenste buiten keren om een tweede knuffel te onthullen. Hiervoor vind u patronen in het haakboek van Woolytoons, Pop-Ups Haken. Houten speelgoed is lang populair, maar wat denkt u van interactief gehaakt speelgoed? Een vrolijk knuffel figuur? Heeft uw huisdier al een truitje met zijn/haar naam erop? Al deze projecten (en veel meer) zijn te vinden in onze haakboeken en breiboeken!

Koude dagen voelen warmer

In de herfst en winter ontdekken veel mensen weer hoe heerlijk het kan zijn om te breien of haken. De dagen lijken er wel sneller door te gaan. Dit is ook wel begrijpelijk. De feestdagen komen eraan en met de haakboeken fleurt u elke ruimte op. Een warm gebreide deken over u heen. Terwijl u een knuffel maakt voor de kleinste in de familie en misschien zelfs ornamenten voor in de kerstboom. Het kan allemaal!

Wol is duurzaam

Wol is zacht, knuffelbaar en vrolijk. Maar wol is ook heel sterk, dit maakt het een perfect materiaal om te gebruiken voor projecten die niet mogen vergaan. Zoals de lappendeken die oma heeft gebreid. En de winterdecoraties die u heeft gehaakt. In de haakboeken van Scheepjes leert u precies hoe haken perfect is voor het maken van duurzame kleding. Houd de motten wel uit de buurt! Daar kan zelfs wol niet tegenop.

Spaar voor extra korting op Haak- en breiboeken

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Haak- en breiboeken verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Haak- en breiboeken met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Haak- en breiboeken tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Haak- en breiboeken kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Haak- en breiboeken kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash