De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Knopen

Wij verkopen knopen in alle soorten, vormen, kleuren, maten en materialen. Zit hier iets voor u tussen? Er zijn  (Prym) drukknopen, jeansknopen, magneet knopen, koord stoppers, sluitingen en gespen. Knopen zijn zo handig in gebruik dat ze al eeuwen lang populair zijn.

Maattabel van de knopen:
20→12.5mm
24→15mm
28→17.5mm
32→20mm
36→22.5mm
40→25mm
44→27.5mm
48→30mm
54→35mm
60→37.5mm
70→43.75mm

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12438 beoordelingen
Na bestelling niets meer gehoord of gezien. Na een belletje, er was iets niet goed gegaan, binnen twee dagen de...
I Voorneveld
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Overige merken fournituren

Drukknoopband wit (12106) OP=OP

 
Overige merken fournituren

Drukknoopband zwart (12106)

 
Overige merken fournituren

Veiligheidsogen 8 mm - zwart - 5633-08-000

 
Overige merken fournituren

Klikgesp metaal 32mm (6782-32)

 
Overige merken fournituren

Knoop Parelmoer crème 10 mm 2545-10

 
Overige merken fournituren

Kokos knoop ruit 5683-64 col 4 groen/rozetinten OP=OP

 
Overige merken fournituren

Koordstopper rond zwart*

 
Overige merken fournituren

Koordstopper rond wit*

 
Overige merken fournituren

Koordstopper rond grasgroen*

 
Overige merken fournituren

Knoop Parelmoer Grijs 5624-34-006

 
Prym

*Prym nestelogen 4 mm zilver (542.400)*

 
Overige merken fournituren

Colbert knoop - steenrood - 22.5 mm - 46715-36

 
Overige merken fournituren

Colbert knoop - donkerbruin - 22.5 mm - 46715-36

 
Overige merken fournituren

koordstopper rond kobaltblauw*

 
Overige merken fournituren

Koordstopper rond geel*

Vorige1....  

Alle soorten knopen bij De Stoffenkraam

Voor elke soort functie is een knoop bedacht. Wilt u knopen kopen? Denk dan aan welke soort u nodig heeft. Er bestaan zoveel soorten. Bijvoorbeeld: (Prym) drukknopen, jeansknopen, magneet knopen, koord stoppers, sluitingen en gespen. Er zijn knopen gemaakt van parelmoer, ijzer, zilver, hout, kokosnoot, plastic. Beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Sommige knopen hebben twee gaten, drie gaten, vier gaten of geen gaten. Er zijn ronde knopen, vierkant, in de vorm van een bloemetje of vlinder, met een parel of edensteel erop. Bedenk het maar en de Stoffenkraam kan u helpen met het vinden van de knopen die u zoekt.

Creatieve mogelijkheden met knopen

De knoop is ontworpen als een nutsvoorziening. Maar dit houd mensen niet tegen om steeds nieuwe manieren te verzinnen over hoe u knopen kunt toepassen. In schilderijen en knutselwerkjes geven knopen een unieke uitstraling. Door de verschillende kleuren, vormen en maten waarin we knopen kopen, zijn de mogelijkheden eindeloos. En dus ook de creativiteit. U kunt sierraden maken van knopen of er fotolijstjes, wenskaarten, kransen, noem maar op, mee decoreren.

Al eeuwen een statussymbool

Vroeger werd de knoop ook als statussymbool gebruikt. Knopen worden dus al ruim een eeuw voor de sier aangebracht, denk bijvoorbeeld aan manchetknopen. Zo heeft Napoleon zelfs bepaald welke knopen mannen moesten dragen bij een bepaald beroep. En dat terwijl vrouwen hun jurken nog moesten sluiten met linten, veters en haakjes. In die tijd konden alleen rijke mensen knopen kopen die prachtig waren gemaakt en ingelegd met dure materialen.

Eenvoudig knopen bevestigen

Knopen zijn zo handig in gebruik dat ze eeuwen na de uitvinding nog even populair zijn. Wanneer we knopen kopen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Heeft u draad, naald en een knoop? Dan bent u er klaar voor om de knoop te bevestigen waar u maar wilt. Kies een garen dat bij de knoop en het materiaal stof past. Doe het draad door de naald en steek deze van de onderkant van de stof door het gat van de knoop. Vervolgens steekt u de naald weer naar beneden door een ander gat van de knoop. Dit herhaalt u totdat de knoop goed vast zit.

Spaar voor extra korting op Knopen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Knopen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Knopen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Knopen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Knopen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Knopen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash