De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Fournituren

Fournituren zijn artikelen die u nodig heeft bij het naaien. Vroeger sprak men ook wel over band en garen. Deze naaibenodigdheden kunt u snel en eenvoudig bestellen in onze webshop. Bent u op zoek naar speciale fournituren die niet op de webshop staan? Neem dan contact met ons op.

Populaire fournituren: Applicaties | Band | Elastieken | Garen | Linten | Ritsen | Knopen | Naalden
De Stoffenkraam

De Stoffenkraam – De fourniturenzaak voor al uw benodigdheden voor uw volgende project.

Na het kiezen van de juiste stof voor uw volgende project is het tijd om te beginnen. Voordat u echt kunt beginnen heeft u naast de juiste stof natuurlijk ook nog fournituren nodig. Denk hierbij aan een rits voor uw nieuwe broek of een knoop op uw nieuwe jurk. Voor al uw benodigdheden bent u bij De Stoffenkraam op het juiste adres.

 

Fournituren voor kleding reparatie

Kapotte kleding is altijd erg vervelend. U hoeft natuurlijk niet uw kapotte kleding weg te gooien. Stoffenkraam heeft namelijk alle benodigdheden voor de reparatie van uw kleding. U kunt namelijk heel gemakkelijk met de verschillende soorten reparatiedoek de stof repareren of vervangen. Zo kunt u weer optimaal van uw kleding genieten.

 

Een naald voor elk project

Een van de belangrijkste onderdelen bij het maken van uw volgende naaiproject is de naald. Om u een handje te helpen hebben wij voor u alle verschillende naalden in een overzicht geplaatst. Zo kunt u precies zien welke, stopnaald, rijgnaald of handwerknaald u nodig heeft. Wij bieden voornamelijk naalden aan van het merk Prym en Schmetz.

 

Elastiek voor al uw projecten

Is het elastiek in uw huidige kleding kapot of bent u op zoek naar elastiek voor in uw kleding, gordijn of ander project? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Met verschillende kleuren, breedte en motieven heeft u altijd een elastiek wat bij uw project past.

 

Meer dan 300 verschillende knopen

Bent u de knoop kwijt van uw jeans of overhemd? Met meer dan 300 verschillende knopen hebben we altijd een oplossing voor uw probleem. Om het u gemakkelijker te maken zijn de knopen verdeeld in verschillende kleuren, motieven, vormen en types. Zo kunt u snel weer verder met uw project.

 

Versterk uw naaiproject met de juiste garen

Een van de belangrijkste onderdelen naast het kiezen van de juiste naald is het kiezen van de juiste garen. U kunt kiezen uit naaigaren, lockgaren, ijzergaren, siersteekgaren, quilting garen enz. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen geleverd worden in een lengte tot 1 kilometer. Genoeg dus om van uw project een succes te maken.

 

Fournituren voor de perfecte afwerking

Bent u op zoek naar een onderdeel wat uw project perfect maakt? Bekijk dan ook eens ons aanbod boorden/manchetten of banden. Onze professionals hebben hier voor u een zorgvuldig uitgezochte collectie samengesteld die uw kleding, accessoires of meubels net dat extraatje kunnen bieden.

 

Fournituren kopen

Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit veel verschillende soorten fournituren. Vanwege onze grote voorraad kunt u uw benodigdheden gemakkelijk en snel in onze webshop bestellen. Wacht niet langer met uw project en haal al uw benodigdheden gemakkelijk in huis. Zo kunt u zo snel mogelijk beginnen met uw nieuwste project.

 

Bekijk Fournituren in onze Winkel

Bent u op zoek naar een fysieke fournituren winkel voor uw projecten? Onze stoffenwinkel in Sliedrecht biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige fournituren. Ontdek onze gespecialiseerde collectie en ontvang deskundig advies in onze winkel voor uw specifieke behoeften. Bezoek onze stoffenwinkel in Sliedrecht voor meer mogelijkheden.

 

 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash