De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar een leuke collega voor in onze winkel in Sliedrecht voor de zaterdagen en oproepbaar, meer uren/dagen in overleg is ook mogelijk.... info@destoffenkraam.nl

Biologische stoffen

De biologische stoffen in ons assortiment zijn voor 100% gemaakt van biologische grondstoffen. Tijdens dit proces wordt zorgvuldig voldaan aan hoge standaarden. Bekijk hieronder de biologische stoffen in ons assortiment:

Populaire toepassingen: SweaterDekenKussen
Populaire stoffen: KledingDecoratie

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
10953 beoordelingen
Op aanraden van mijn dochter, die regelmatig stoffen besteld, heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om stof te...
Nieske A.A. Huizenga-Heininga
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
OR stoffen

Fleece stof - Organic fleece sterren - lichtroze - 8002-012

 
OR stoffen

OR8002-003 Organic fleece sterren lichtblauw

Creëren met oog op de toekomst

Duurzaamheid en het milieu zijn termen die een steeds belangrijkere plaats innemen in het dagelijks leven. Dit geldt ook voor mensen die graag mooie creaties maken met stoffen. Door gebruik te maken van onze biologische stoffen verzeker je jezelf van een duurzaam product waarbij het milieu zo min mogelijk belast wordt.

Kinderkleding van biologische stoffen

Een populaire toepassing voor het gebruik van biologische stoffen zijn baby- en kinderkleding. Naast het feit dat biologische stoffen duurzamer zijn worden er bij de verwerking ook minder toevoegingen gebruikt. Hierdoor wordt het risico op een allergische reactie verkleind.

Biologische stoffen op maat

Je kunt bij ons biologische stoffen afnemen per meter. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de mogelijkheid om de biologische stoffen op maat te bestellen. Bij het maken van jouw bestelling is het mogelijk om, achter de komma, de gewenste afname op te geven. Je kunt de biologische stoffen op de centimeter nauwkeurig bestellen.

Spaar voor extra korting op Biologische stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Biologische stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Biologische stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Biologische stoffen tot op de centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Biologische stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op de centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 125 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,25 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Biologische stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash