De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's, diverse uren / dagdelen mogelijk. Fulltime, parttime en oproepkrachten, ochtend/middag/avond, Interesse? Mail naar info@destoffenkraam.nl

Biologische stoffen

De biologische stoffen in ons assortiment zijn voor 100% gemaakt van biologische grondstoffen. Tijdens dit proces wordt zorgvuldig voldaan aan hoge standaarden. Bekijk hieronder de biologische stoffen in ons assortiment:

Populaire toepassingen: SweaterDekenKussen
Populaire stoffen: KledingDecoratie

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12329 beoordelingen
De stof die ik heb besteld is precies zoals op de site is aangegeven. Ga er iets moois mee maken.
G. Visser
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
By Poppy

Boordstof - zwart - 8058-001

 
By Poppy

Boordstof - marineblauw - 8058-019

 
Nooteboom stoffen

Tricot stof - Organic Tricot uni licht - camel - 10800-053

Creëren met oog op de toekomst

Duurzaamheid en het milieu zijn termen die een steeds belangrijkere plaats innemen in het dagelijks leven. Dit geldt ook voor mensen die graag mooie creaties maken met stoffen. Door gebruik te maken van onze biologische stoffen verzeker je jezelf van een duurzaam product waarbij het milieu zo min mogelijk belast wordt.

Kinderkleding van biologische stoffen

Een populaire toepassing voor het gebruik van biologische stoffen zijn baby- en kinderkleding. Naast het feit dat biologische stoffen duurzamer zijn worden er bij de verwerking ook minder toevoegingen gebruikt. Hierdoor wordt het risico op een allergische reactie verkleind.

Biologische stoffen op maat

Je kunt bij ons biologische stoffen afnemen per meter. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de mogelijkheid om de biologische stoffen op maat te bestellen. Bij het maken van jouw bestelling is het mogelijk om, achter de komma, de gewenste afname op te geven. Je kunt de biologische stoffen op de centimeter nauwkeurig bestellen.

Spaar voor extra korting op Biologische stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Biologische stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Biologische stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Biologische stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Biologische stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Biologische stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash