Brei- en haaknaalden

Je wilt een mooie trui breien of haken maar daarvoor heb je wel de juiste breinaalden en haakgaren voor nodig. De juiste Brei- en haakgarens worden geselecteerd op merk, naalddikte en materiaalsoort. Je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten door de grote hoeveelheid kleuren wol en haakgaren. 

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
8290 Beoordelingen

Zeer goede dienstverlening...

Marijke 10/08/2020
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
2
2

Voor elke toepassing de juiste brei- en haakgarens
Het kiezen van de juiste breinaalden en haakgarens kan een lastige klus zijn. Geen Nood! Bij al onze brei-en haaknaalden staat de lengte en het formaat weergeven. Zo weet u gelijk of de naald past bij het dessin dat u wilt creëren. Ook hebben wij de haakgarens voorzien van een duidelijke dikte, ook geven wij altijd aan wat het materiaalsoort is!

Twijfelt u toch? aarzel niet een neem contact met ons op.

 

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Brei- en haaknaalden verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Brei- en haaknaalden kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: