Brei- en haaknaalden

Je wilt een mooie trui breien of haken maar daarvoor heb je wel de juiste breinaalden en haakgaren voor nodig. De juiste Brei- en haakgarens worden geselecteerd op merk, naalddikte en materiaalsoort. Je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten door de grote hoeveelheid kleuren wol en haakgaren. 

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
7521 Beoordelingen

Sbel geleverd...

Anneke 08/10/2019
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Voor elke toepassing de juiste brei- en haakgarens
Het kiezen van de juiste breinaalden en haakgarens kan een lastige klus zijn. Geen Nood! Bij al onze brei-en haaknaalden staat de lengte en het formaat weergeven. Zo weet u gelijk of de naald past bij het dessin dat u wilt creëren. Ook hebben wij de haakgarens voorzien van een duidelijke dikte, ook geven wij altijd aan wat het materiaalsoort is!

Twijfelt u toch? aarzel niet een neem contact met ons op.

 

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Brei- en haaknaalden verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Brei- en haaknaalden kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: